• Bedrijfspand

  Ons bedrijfspand en productie faciliteiten in Tubbergen.

 • Machine

  Een klein deel van onze tweede lasermachine, het branden van de kisten.

 • Productie

  Een deel van onze (eind)productie afdeling.

 • Heerenkamer

  In onze speciale comfortabele Heerenkamer bieden wij onze cliënten producten aan die wij verkopen.

 • Machine

  Onze tweede lasermachine, gebouwd in 2009.

Het bedrijf is voortgevloeid uit de in 1927 opgerichte Washington sigarenfabriek in Baarn. In de jaren 60 verhuisde deze fabriek naar Hippolytushoef. De productie bestond toen uit alleen maar gematteerde sigaren. Vanwege de sterk dalende vraag naar deze sigaren werd de keus gemaakt om uit te groeien tot een handelsmaatschappij.

In 1990 werd het bedrijf verkocht aan Boudewijn van Gent, die inmiddels 4 jaar werkzaam was binnen het bedrijf. De naam van het bedrijf werd omgedoopt tot Tobacco Service Holland en er werden ook nieuwe merken ontwikkeld zoals Victor Hugo en Kenners Keus. In de jaren daarop ontwikkelde TSH zich tot een sigarenleverancier met een zeer breed en diep assortiment. Ook werd het assortiment uitgebreid met private label sigaren "Graaf Tilly", maar ook specialiteiten als Adipati uit Indonesië en de Braziellijn 'Brassilora'. In 2002 nam Swedish Match het merk Cadena en de Acht Zaligheden van Imperial Tobacco over. Swedish Match bracht de distributie van deze merken onder bij TSH en daarmee werd TSH gelijk de grootste leverancier in private label in Nederland. In 2004 werd TSH overgenomen door Swedish Match en werd daarmee onderdeel van één van de grootste sigarenproducenten ter wereld. Hierdoor kreeg TSH de ruimte om zich als bedrijf verder te ontwikkelen.

Om klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn, verhuisde TSH naar het oosten van het land. In 2006 werd er gestart met de bouw van een nieuw pand en januari 2007 werd de officiële opening gevierd.

Na de fusie van de sigaren-aktiviteiten van Swedish Match en Scandinavian Tobacco Group in 2010 is de naam Tobacco Service Holland B.V. in 2011 verandert in Scandinavian Tobacco Group Tobacco Service B.V.

twitter share

Nieuws

Laatste Nieuws

Kenners Keus

Onze “Kenners Keus” sigarenlijn heeft belangrijke veranderingen ondergaan. Vraag uw vertegenwoordiger of onze Verkoop Binnendienst.

Ook op Facebook

De Facebook pagina van de Scandinavian Tobacco Group. Tobacco Service heeft nog geen eigen pagina maar er wordt over nagedacht (zie tabblad Facebook).

Nieuwe website

Onze website was aan vernieuwing toe die ook meer geschikt is voor hedendaags gebruik. Onze informatie is dus nu ook goed te raadplegen via o.a. een iPhones, iPads, Smartphones en Tablets.

Maatwerk

STG TS is een gezond en uiterst flexibel bedrijf wat door de zeer uitgebreide variatie aan producten haarfijn kan inspelen op de specifieke wensen...lees verder

Orderverwerking

STG TS telt 40 medewerkers. Een deel van de sigaren komt compleet verpakt binnen en kan zo rechtstreeks naar de afnemer worden verstuurd...lees verder

Private Label

Naar schatting bestrijkt de private label markt ongeveer een kwart van de totale sigarenmarkt in Nederland. Dit zal in de toekomst zeker nog toenemen...lees verder

Contact

Voor informatie en afspraak:

Telefoon 0031 (0)546 624622
email tub.info@st-group.com
Internet www.tobaccoservice.org

© 2020 Scandinavian Tobacco Group Tubbergen Netherlands
Back to Top