• Bedrijfspand

  Ons bedrijfspand en productie faciliteiten in Tubbergen.

 • Machine

  Een klein deel van onze tweede lasermachine, het branden van de kisten.

 • Productie

  Een deel van onze (eind)productie afdeling.

 • Heerenkamer

  In onze speciale comfortabele Heerenkamer bieden wij onze cliënten producten aan die wij verkopen.

 • Machine

  Onze tweede lasermachine, gebouwd in 2009.

Naar schatting bestrijkt de private label markt ongeveer een kwart van de totale sigarenmarkt in Nederland. Dit zal in de toekomst zeker nog toenemen.

De consument weet dat hij een goed product krijgt voor een aantrekkelijke prijs en helemaal als er een goede vertrouwensrelatie is met de winkelier. Door te werken met een 'eigen merk' creëert de winkelier zijn vaste klantenkring. Hij kan zijn kwaliteitsklasse afstemmen op zijn klanten. In ons pakket variëren de kwaliteitsklassen van goedkope HTL sigaren tot een premiumserie met een dekblad van Sumatra zandblad, die ook onder de merknaam Allure geleverd kan worden.

De totale sigarenmarkt is volop inbeweging, de geflavourde minisigaar is niet meer weg te denken uit het schap, eveneens als het gearomatiseerde filtersigaartje. Onze klanten kunnen hun eigen assortiment 'private label' flavour filtersigaartjes in hun assortiment opnemen en dat, voor een zeer gunstige prijs met een aantrekkelijke marge.

twitter share

Nieuws

Laatste Nieuws

Kenners Keus

Onze “Kenners Keus” sigarenlijn heeft belangrijke veranderingen ondergaan. Vraag uw vertegenwoordiger of onze Verkoop Binnendienst.

Ook op Facebook

De Facebook pagina van de Scandinavian Tobacco Group. Tobacco Service heeft nog geen eigen pagina maar er wordt over nagedacht (zie tabblad Facebook).

Nieuwe website

Onze website was aan vernieuwing toe die ook meer geschikt is voor hedendaags gebruik. Onze informatie is dus nu ook goed te raadplegen via o.a. een iPhones, iPads, Smartphones en Tablets.

Scandinavian Tobacco Group is the largest manufacturer of cigars in the world.

The world’s largest in pipe tobacco and a strong regional player in fine-cut tobacco in Scandinavia and in USA.

Maatwerk

STG TS is een gezond en uiterst flexibel bedrijf wat door de zeer uitgebreide variatie aan producten haarfijn kan inspelen op de specifieke wensen...lees verder

Orderverwerking

STG TS telt 40 medewerkers. Een deel van de sigaren komt compleet verpakt binnen en kan zo rechtstreeks naar de afnemer worden verstuurd...lees verder

Private Label

Naar schatting bestrijkt de private label markt ongeveer een kwart van de totale sigarenmarkt in Nederland. Dit zal in de toekomst zeker nog toenemen...lees verder

Contact

Voor informatie en afspraak:

Telefoon 0031 (0)546 624622
email tub.info@st-group.com
Internet www.tobaccoservice.org

© 2020 Scandinavian Tobacco Group Tubbergen Netherlands
Back to Top