• Bedrijfspand

  Ons bedrijfspand en productie faciliteiten in Tubbergen.

 • Machine

  Een klein deel van onze tweede lasermachine, het branden van de kisten.

 • Productie

  Een deel van onze (eind)productie afdeling.

 • Heerenkamer

  In onze speciale comfortabele Heerenkamer bieden wij onze cliënten producten aan die wij verkopen.

 • Machine

  Onze tweede lasermachine, gebouwd in 2009.

Private Label

Naar schatting bestrijkt de private label markt ongeveer een kwart van de totale sigarenmarkt in Nederland. Dit zal in de toekomst zeker nog toenemen.

De consument weet dat hij een goed product krijgt voor een aantrekkelijke prijs en helemaal als er een goede vertrouwensrelatie is met de winkelier. Door te werken met een 'eigen merk' creëert de winkelier zijn vaste klantenkring. Hij kan zijn kwaliteitsklasse afstemmen op zijn klanten. In ons pakket variëren de kwaliteitsklassen van goedkope HTL sigaren tot een premiumserie met een dekblad van Sumatra zandblad, die ook onder de merknaam Allure geleverd kan worden.

De totale sigarenmarkt is volop inbeweging, de geflavourde minisigaar is niet meer weg te denken uit het schap, eveneens als het gearomatiseerde filtersigaartje. Onze klanten kunnen hun eigen assortiment 'private label' flavour filtersigaartjes in hun assortiment opnemen en dat, voor een zeer gunstige prijs met een aantrekkelijke marge.

Kenners Keus

En dan is er nog de omvangrijke lijn Kenners Keus. Hierin worden vrijwel alle miskleur- en overproductiepartijen van alle bekende Nederlandse maar ook buitenlandse sigarenfabrieken onder gebracht. Maar ook sigaren die STG TS laat maken van opgekochte partijen tabak. Zo konden wij bijv. een grote partij Cubaanse tabak en dekbladen kopen.

Hiervan hebben wij een slanke Corona laten maken met een binnengoed van een Cubaanse melange, een Sumatra omblad en een een Cubaanse dekblad. Deze sigaar is in de handel onder de modelaanduiding 'Cuba Slim Corona'. Dat is nou echt een sigaartje waar de tabaksspecialist een verhaal bij kan vertellen.

Deze tabak lag reeds een aantal jaren gelagerd en dat komt de kwaliteit ten goede! Een sigaar met en zacht karakter en een verfijnde smaak. Het is een niche sigaar en zo willen we er nog veel meer maken om de handel levendig te houden en steeds weer met nieuwe impulsen te kunnen komen.

Maatwerk

STG TS is een gezond en uiterst flexibel bedrijf wat door de zeer uitgebreide variatie aan producten haarfijn kan inspelen op de specifieke wensen van de klant en dat in alle kwaliteits- en prijsklassen.

STG TS wil hier in versterkte vorm mee doorgaan, dus nog meer inspelen op de persoonlijke wensen van de tabaksspecialist. Samen met hem op zoek gaan naar producten die zijn specialisme kunnen vergroten. Dit kan bijvoorbeeld door selectief kleine, bijzondere partijen voor hem te zoeken en speciaal voor hem te verpakken, want dat is nu al een van de sterkste krachten van STG TS.

Op deze manier maatwerk leveren dat volledig aansluit bij het karakter van de winkel.

Orderverwerking

lasermachineSTG TS telt zo'n 40 medewerkers. Een deel van de sigaren komen compleet verpakt binnen en kan zo rechtstreeks naar de afnemer worden verstuurd.

Het grootste deel van de sigaren wordt echter in bulk aangeleverd en wordt ter plaatse verpakt in merkkisten  of kisten voor het private label segment. De kisten worden ter plekke beplakt en voorzien van een eigen print. Dit laatste gebeurt hoofdzakelijk met onze 2 lasermachines waardoor STG TS in staat is om ca. 150 orders per dag te versturen.

Standaard orders zijn binnen 2 dagen bij de klant en private label orders zijn binnen 5 dagen bij de klant.

Marktleider private label segment

Scandinavian Tobacco Group Tobacco Service (STG TS) heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de belangrijkste leverancier binnen het sigaren private label segment in Nederland. Er zijn daarnaast nieuwe merken ontwikkeld zoals Kenners Keus en Victor Hugo. Door de jaren ontwikkelde STG Tobacco Service zich tot een sigarenleverancier met een zeer breed en diep assortiment waardoor de retail klanten van Tobacco Service zich optimaal kunnen onderscheiden.

Tom BoddeBinnen Scandinavian Tobacco Group vervult Tobacco Service in Tubbergen de centrale logistieke rol voor alle handmade sigaren. Ook de land-specifieke afwerking voor alle handmade sigaren wordt vanuit Tubberen verzorgd. Distributie vindt plaats naar meer dan 60 landen ter wereld.

STG Tobacco Service ontwikkelde haar eigen lasermachines voor de bedrukking van sigarenkisten. De eerste in 2006 en in 2009 de tweede. De kwaliteit van het "drukwerk" werd op deze manier aanzienlijk verbeterd. Met de laser worden de afbeeldingen en teksten in het hout gebrand wat een veel betere en constantere kwaliteit garandeert en wordt een optimale flexibiliteit verkregen. Door met twee lasermachines te werken is STG Tobacco Service nog efficiënter en kunnen orders binnen enkele dagen worden uitgeleverd. Klik hier voor de video van onze lasermachine.

STG Tobacco Service telt ca 40 medewerkers en heeft zich ontwikkeld als "specialist voor de specialisten" en is in alle segmenten van de markt vertegenwoordigd. Zowel private label als premium sigaren kunnen door STG Tobacco Service worden geleverd.

twitter share

Nieuws

Laatste Nieuws

Kenners Keus

Onze “Kenners Keus” sigarenlijn heeft belangrijke veranderingen ondergaan. Vraag uw vertegenwoordiger of onze Verkoop Binnendienst.

Ook op Facebook

De Facebook pagina van de Scandinavian Tobacco Group. Tobacco Service heeft nog geen eigen pagina maar er wordt over nagedacht (zie tabblad Facebook).

Nieuwe website

Onze website was aan vernieuwing toe die ook meer geschikt is voor hedendaags gebruik. Onze informatie is dus nu ook goed te raadplegen via o.a. een iPhones, iPads, Smartphones en Tablets.

Scandinavian Tobacco Group is the largest manufacturer of cigars in the world.

The world’s largest in pipe tobacco and a strong regional player in fine-cut tobacco in Scandinavia and in USA.

Maatwerk

STG TS is een gezond en uiterst flexibel bedrijf wat door de zeer uitgebreide variatie aan producten haarfijn kan inspelen op de specifieke wensen...lees verder

Orderverwerking

STG TS telt 40 medewerkers. Een deel van de sigaren komt compleet verpakt binnen en kan zo rechtstreeks naar de afnemer worden verstuurd...lees verder

Private Label

Naar schatting bestrijkt de private label markt ongeveer een kwart van de totale sigarenmarkt in Nederland. Dit zal in de toekomst zeker nog toenemen...lees verder

Contact

Voor informatie en afspraak:

Telefoon 0031 (0)546 624622
email tub.info@st-group.com
Internet www.tobaccoservice.org

© 2019 Scandinavian Tobacco Group Tubbergen Netherlands
Back to Top